Generelle oplysninger:
Klubbens juridiske navn: Kalundborg Svømmeklub       
Selskabsform: Forening
CVR-nummer:   85 78 34 16

Kalundborg Svømmeklub  
c/o Ulla Kristensen
Nyvej 6
4470 Svebølle
                               
Officiel e-mail adresse: kasserer@ksswim.dk           

Officiel web-adresse: www.ksswim.dk

PRISER
Alle priserne på www.ksswim.dk er ikke tillagt moms, da vi er en forening.
 
Når du via dit betalingskort køber et af følgende produkter:
- Tilmelding til kontingent   
- Event
- Venteliste
- Passivt medlem
...sker det som en forudbetaling for den periode der er angivet ved købet.

Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb

BETALING
www.ksswim.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort
Visa/Dankort
eDankort
Betaling sker forud.
Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.


ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Kalundborg Svømmeklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Kalundborg Svømmeklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Kalundborg Svømmeklub  fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Kalundborg Svømmeklub.        .

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Kalundborg Svømmeklub  trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 5 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale.

Kalundborg Svømmeklub benytter Quickpay, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Kalundborg Svømmeklub, men hos Quickpay.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig acceptere du vores vilkår og du stopper abn. ved at kontakte klubben.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Kalundborg Svømmeklub  påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du hár modtaget det nye Dankort, ved at logge ind i Kalundborg Svømmeklub ’s KLUBMODUL, klik på "Dine tilmeldinger", og klik hér på "Ret Dankort info". Læg de nye oplysninger ind. "Ret Dankort info" kommer først frem, når du har modtaget dit nye Dankort.

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Kalundborg Svømmeklub KLUBMODUL, og som beskrevet ovenfor.


FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

PERSONOPLYSNINGER
Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Kalundborg Svømmeklub samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos Kalundborg Svømmeklub har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.
Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Kalundborg Svømmeklub , tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, kunden har oplyst. Kunden kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette sin profil.

COOKIES
I forbindelse med login installeres en midlertidig cookie på den computer kunden benytter.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  

FORBEHOLD
Kalundborg Svømmeklub tager forbehold for tryk- og prisfejl.
Kalundborg Svømmeklub er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Kalundborg Svømmeklub og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.ksswim.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- at www.ksswim.dk. og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.Kalundborg Svømmeklub og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Kalundborg Svømmeklub. ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Kalundborg Svømmeklub  påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Kalundborg Svømmeklub ydelser på www.ksswim.dk Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:


KLAGER OG REKLAMATIONER

Kalundborg Svømmeklub   
c/o Ulla Kristensen
Nyvej 6
4470 Svebølle